fbpx

Despre Noi

Istoria The Dungeon a început la Cluj-Napoca la mijlocul anului 2013 și s-a consacrat drept un brand original creat în peisajul mistic transilvănean, de la idee la implementare.

Inițiativa a venit din dorința de a oferi publicului clujean și nu numai, o altfel de experiență, ceva ce nu au mai încercat niciodată. Am întâmpinat la început multe dificultăți – de la a găsi o locație potrivită până la a face conceptul propriu-zis. Prin faptul că am adus la Cluj primul joc real de room escape, considerăm că am adus și un plus de valoare orașului, oferind o modalitate inedită de petrecere a timpului liber.
Vancea Ancuța – coordonator proiect The Dungeon

Ce aduce nou The Dungeon?

  • primul joc de room escape din Cluj-Napoca
  • originalitate, idei inovative și un joc ce aduce în prim plan atenția pentru detalii
  • un joc de team-building menit să accentueze nevoia muncii în echipă
  • o experiență completă ce va face apel la inteligența și creativitatea participanților
  • povești învăluite în mister completate de puzzle-uri atent alese pentru a face povestea un întreg
  • o adevărată provocare pentru toți cei care vizitează The Dungeon
  • o alternativă de petrecere a timpului liber

Misiune, valori

Misiunea nostră este de a crea un spațiu de relaxare inteligentă. Ne dorim să provocăm oamenii cu puzzle-urile create și să le oferim șansa de a se bucura de munca în echipă. Pornind de la idea că pentru a câștiga e nevoie de un cumul de cunoștințe, ne dorim să face oamenii fericiți, oferindu-le o experiență unică.

Valori: integritate, corectitudine, atenție la nevoile clienților. De asemenea, punem un accent foarte mare pe feedback-ul primit din partea celor care ne vizitează, și ne dorim să creștem și să ne dezvoltăm pe baza a ceea ce ne spun toți cei care trec pragul The Dungeon și acceptă provocările noastre.

În presa si online

Ne-am bucurat de nenumărate ori de atenția presei clujene și nu numai. Mulțumită interesului publicului clujean față de experimentele noastre, am reușit să ne afirmăm și să punem bazele unor povești și experiențe inedite surprinse deseori în articole și materiale media. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin!Evadări de prin Cluj - 16.06.2014The Deal - 05.06.2014Cluj.com: The Dungeon - 21.03.2014


The Dungeon - 27.11.2013

Evenimente si prezentari

Colours of Cluj 2014 - 10.08.2014


Ziua Elevului Clujean - 31.05.2014

Zile de Cluj - 22.05.2014