fbpx

Intrebari frecvente

1. Din câte persoane poate fi formată echipa?

Echipa poate fi formată din minim 2 persoane, maxim 5 persoane. În cazul în care doriți să participați mai mult de 4 persoane, vă sfătuim să formați 2 grupuri.

2. E nevoie de o rezervare pentru a participa la joc?

Da, este nevoie de o rezervare pentru a participa la joc, așa că vă rugăm să o faceți din timp.

3. Cu cât timp înainte trebuie făcută rezervarea?

Rezervarea se face cu cel puțin o oră înainte de începerea jocului. Rugăm echipa să se prezinte cu 10 minute mai devreme, pentru a le explica regulile jocului.

4. Cum pot face rezervarea?

Rezervările se pot face:
– direct pe site, intrând pe www.thedungeon.ro în secțiunea Rezervări
– telefonic, la 0768247525

5. Cum utilizez sistemul de rezervări?

Pentru a face o rezervare aveți nevoie de un cont pe site. Puteți înregistra un cont nou sau vă puteți conecta folosind contul de Facebook. După înregistrare, puteți continua să faceți rezervarea.

6. Unde găsesc detalii despre tarife?

Tarifele se găsesc pe site, în secțiunea ”Tarife” și sunt calculate pe grup.

7. Care este miza jocului?

Miza jocului este să evadați la timp. În caz contrar, ați pierdut jocul.

8. Contează în cât timp reușim să evadăm?

Fiecare echipă are la dispoziție o oră pentru a evada. Din momentul în care se închide ușa în spatele vostru, sunteți cronometrați. Timpul este notat pentru fiecare echipă, iar periodic realizăm un top al celor mai bune echipe.

9. Ce câștigăm dacă reușim să evadăm?

Cei mai buni timpi intră în topul realizat de noi cu cele mai bune echipe, unde aveți posibilitatea de a câștiga un premiu.

10. O să fie înfricoșător în The Dungeon?

Nu, să nu vă imaginați că o să intrați într-o casă a groazei. Puteți păși cu încredere în încăpere, deoarece nu o să vă sperie nimeni. Atmosfera vă poate părea stranie, ciudată, dar nu este cazul să vă alarmați.

11. Ce se întâmplă dacă nu reușim să evadăm?

Nu o să rămâneți blocați acolo, pentru că în momentul în care vă expiră timpul, ușa se va deschide, iar jocul va lua sfârșit.

12. Jocul se adresează doar vorbitorilor de limbă română?

Nu există impedimente legate de limbă. Comunicarea cea mai importantă are loc între membrii echipei, așa că este important ca tu și prietenii tăi să vă înțelegeți.

Dacă mai aveți întrebări, nelămuriri sau doriți mai multe detalii despre joc, nu ezitați să ne contactați. Puteți face asta folosind formularul de contact de pe site, printr-un e-mail la info@thedungeon.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook.