fbpx

Termeni si conditii


Regulament de participare și reguli generale 


The Dungeon este un joc real de evadare ce are loc într-o încapere din care echipa trebuie să evadeze sau să găsească dezlegarea misterului. Pentru a reuși, aceștia vor căuta indicii, obiecte, vor desluși simboluri, coduri și vor pune cap la cap toate informatiile găsite, folosind munca de echipă.

Game Masterul le va explica aceste reguli jucătorilor, inainte de începerea jocului. În timpul jocului, acesta le va da indicii jucătorilor la cerere sau în funcție de evoluția echipei în joc.
 
Jocul nu vrea să sperie sau să traumatizeze (fizic sau mental) jucătorii. Puzzle-urile din joc nu necesită forță pentru a le rezolva. Este nevoie de răbdare, concentrare și spirit de observație.
 
Puzzle-urile nu conțin elemente care ar putea răni fizic jucătorii.
 
Nu suntem responsabili dacă jucătorii se rănesc singuri (intenționat sau nu) de decorațiuni și nici dacă unii membri ai echipei îi vor speria în joacă pe ceilalți.
 
Înainte de începerea jocului, jucătorilor li se arată acest regulament, impreună cu normele de SSM și PSI.
 
Jocul durează 60 de minute. Dacă echipa nu evadează/nu deslușesc misterul camerei, jocul se termină.
 
Numărul maxim de jucători este 7. Numărul minim este de 2. În cazul in care grupul depășește numărul maxim, recomandăm să se formeze 2 echipe ce vor juca in paralel. Fiecare echipă va juca alt joc, în aceeași locație (în funcție de disponibilitate).
 
Avem dreptul de a refuza accesul jucătorilor sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Dacă jucătorii distrug elemente ale jocului în mod deliberat, vom apela la poliția locală.

Pentru că ne dorim ca jucătorii să aibă parte de cea mai bună experientă, coechipierii care încearcă să forțeze lacăte fără să urmeze indiciile, vor fi scoși din joc. De asemenea, jucătorii responsabili pentru daunele făcute vor fi încasați o taxă de reparații/înlocuire al obiectului.
 
Jucătorii trebuie să fie acolo cu 10 minute înainte de începerea jocului, pentru a li se explica regulile jocului. Nu este necesară prezența la locație mai devreme de 10 minute de începerea jocului, deoarece Game Masterul va fi la locație doar pe perioada desfașurării rezervării. Dacă grupul nu este prezent la ora specificată, accesul la joc va fi refuzat.
 
Jocul poate fi jucat și de persoane care nu vorbesc limba română. Indiciile sunt traduse și în limba engleză.

Jocurile sunt sigure și pentru femeile însărcinate.
 

Parcare

1. Locația pentru jocurile The Experiment și Candy Shop (strada Petru Maior, nr.13).
Locația nu are parcare. Parcarea Primăriei este la 200 de metri (3 minute de mers pe jos).
 
Vă recomandăm să vă lăsați mașina în parcare pentru a evita evenimente neplăcute (amenzi, remorcare auto).


2. Locația pentru jocurile Crime Scene și The Bunker (str. Observatorului, nr. 90)

Locația dispune de locuri de parcare gratuite.

Accesul in parcarea cu barieră din fața cladirii se face apelându-ne in momentul în care sunteți în fața barierei.

Accesul în parcarea fără barieră se face cotind la dreapta, la 10 m după de stația de autobus.

Accesul în ambele parcări se face în limita locurilor disponibile.

Tarife
 
Prețul pentru un joc este calculat pe grup, în funcție de numărul de persoane.  
Jucătorii sunt rugați să solicite bonul fiscalși să îl păstreze până la sfârșitul jocului. Dacă chitanța nu este furnizată, jocul este gratuit.

În cazul în care doriți emiterea facturii, vă rugăm să ne comunicați acest aspect la începutul jocului și să ne furnizați datele de facturare.
 

Reduceri
 
Oferim reduceri pentru elevi și studenți dacă prezintă cardul de student / elev înainte de începerea jocului.
 
Dacă aveți vouchere cadou sau de reducere, vă rugăm să prezentați voucherul înainte de începerea jocului.
 
Dacă pierdeți sau nu prezentați voucherul, nu putem aplica reducerea. De asemenea, voucherele devin nule la pierderea valabilității acestora.
 
Cupoanele de reducere pot fi utilizate o singură dată și nu se pot cumula cu alte cupoane. Se acordă o singură reducere/joc.
 
Anulare
 
Persoana care a făcut rezervarea o poate anula și este responsabilă de informarea tuturor jucătorilor grupului.
 
Anularea rezervării este gratuită.
 
Rezervările pot fi anulate cu cel puțin 2 ore înainte de începerea jocului. Pentru grupuri mai mari/team buiding-uri, vă rugăm să anunțați anularea rezervării cu cel puțin o zi în avans.

Forța majoră 

Ne rezervăm dreptul de a anula rezervările făcute de persoane răuvoitoare.
 
În cazul evenimentelor neprevăzute sau a defecțiunilor tehnice, ne rezervăm dreptul de a anula/reprograma o rezervare. Persoana care a făcut rezervarea va fi notificată prin e-mail și / sau telefon.

Autorizarea de publicare a materialelor foto/video

Materialele foto/video vor fi făcute doar cu exprimarea acordului ferm al participanților. Aceștia își exprimă acordul ca pozele/video-urile sa fie publicate pe pagina de facebook sau instagram a organizatorului. Înțelg că acestea pot fi folosite pentru promovarea atracției pe canalele de social media ale companiei.

Prin urmare, fără rezerve sau limitări, acord companiei permisiunea de a utiliza, fără taxă, fotografia sau înregistrarea video la discreția companiei, să afișeze fotografia sau înregistrarea video pe site-ul companiei, blogul, social media, la un eveniment sau pentru a fi utilizat într-o prezentare și pentru a distribui materialele pentru orice publicație sau autoritate publica, atunci cand acestea sunt solicitate.

Confidențialitatea experienței/No spoiler alert rule

Jucatorii au obligația de a păstra confidențialitatea jocurilor, puzzle-urilor, mecanismelor și soluțiilor din camera de evadare. Jucătorii care participă la scenariile The Dungeon au responsabilitatea de a păstra orice informație confidențială referitoare la joc, astfel încat această experiență să poată fi trăită la maximum de orice alt jucător care va rezerva jocul.

Aceștia nu vor fotografia/înregistra video camerele de evadare în timpul jocului, fără acordul explicit al companiei. Materialele realizate la finalul jocului vor fi publicate pe rețelele sociale doar cu acordul companiei.

Declarație pe propria răspundere

Declar că am am citit cu atenție prezentul ”Regulamentul de participare și reguli generale” și am luat la cunoștință conținutul acestuia. Înțeleg că dacă aleg să nu particip la experiența The Dungeon, voi notifica cât mai curând personalul prezent în locație și voi ieși din joc. Înteleg că accesul meu la joc va fi restricționat din moment ce aleg să părăsesc jocul. Am luat la cunoștință că nu-mi va putea fi restituită contravaloarea taxei de intrare, o dată ce aceasta a fost achitată.

Prin confirmarea rezervării, declar in mod electronic că sunt de acord cu politicile si regulile de participare ale The Dungeon, prezentate mai sus. Prin faptul că rezerv experiența în numele altor jucători, declar faptul că aceștia au fost înștiințați, au citit și acceptă termenii și condițiile de participare.